23 Nisan 2024

Düzcespor'da Teknik Direktör Sarıgül'ün Yardımcılığına İlhan Çelikay Getirildi

2019-2020 futbol sezenunda Galatasaray U-12 takımının antrenörü olan İlhan Çelikay, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül’ün yardımcısı oldu.

23 Ağustos 2020 Pazar 13:45
845 Okunma
Düzcespor'da Teknik Direktör Sarıgül'ün Yardımcılığına İlhan Çelikay Getirildi

Düzcespor Şıralık Tesislerine gelen genç çalıştırıcı Çelikay  Düzcespordaki ilk çalışmasına çıktı. Mustafa Sarıgül’ü detaylı bir şekilde izleyen Çelikay, kendisinden tüm detayları da alarak yeni takımını  tanıma fırsatı bulmuş oldu.

2020-2021 sezonunda Teknik direktör Mustafa Sarıgül’ün kenar yönetiminde Ünal Yıldırımkaya, Ünal Odabaş ,Barış Yıldız ve İlkay Çelikay yer alaçak. 

34 yaşında ki yardımcı antrenörü  İlhan Çelikay, geçtiğimiz sezon Galatasaray U-12 takımı antrenörlüğü ve 3 sezonda Medipol Başakşehir takımında çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.