18 Mayıs 2024

DÜZCESPOR'DA RÜYA GERÇEK OLDU

Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlunun Düzcespor başkanlığına seçilmesinin ardından yönetimi ile beraber alt yapı katagorilerine verdiği önem meyvalarını vermeye başlarken kulübün tarihinde U-19 ve U-17 kategorilerinde finallerde yer alarak bir ilk gerçekleşti.

27 Mart 2023 Pazartesi 17:15
195 Okunma
DÜZCESPOR'DA RÜYA GERÇEK OLDU

2022-2023 futbol sezonunda oluşturulan U-19 ve U-17 takımlarının kadrolarının oluşturulması için Kenan Özen,Kenan Şereflioğlu hocalara görevlendirilmesi sonrasında Bölgesel gelişim liglerine katılarak her iki kategoride ligi 3.olarak tamamlayan takımlarımız finallerde yer aldı.

U-19 ve U-17 Türkiye finallerinde 16 şar takımın eleme usulüyle oynayaçakları karşılaşmalar sonrasında her iki kategoride Bölgesel gelişim liglerinin Türkiye şampiyonu belirleneçek.  
Haber/foto/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.