25 Nisan 2024

Düzcespor'da Genel Kurul Ağustos'ta

Düzcespor Kulübü, olağan Genel Kurul kararı aldı.

25 Temmuz 2020 Cumartesi 00:15
331 Okunma
Düzcespor'da Genel Kurul Ağustos'ta

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada genel kurulun 14 Ağustos Cuma günü yapılacağı belirtildi. Pandemi koşulları içindeki kongre Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Düzcespor Genel Kurul gündemi şu şekilde: Açılış ve Yoklama, Divan Heyeti Oluşturulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Raporlar Üzerine Görüşmeler, Raporların İbrası, Tüzük Değişikliği, Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi, Dilek ve Temenniler, Kapanış. 
Düzcespor Kongresi Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 19,00’da başlayacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 21 Ağustos tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.