20 Nisan 2024

Düzcespor Santrofor Transferini Gerçekleştirdi.

Galatasaray'da oynayan ve geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig’de forma giyen Malik Karaahmet ile sözleşme imzaladı.

03 Eylül 2020 Perşembe 21:15
421 Okunma
Düzcespor Santrofor Transferini Gerçekleştirdi.

Düzcespor Almanya 3. Liginde futbola başlayan ve Türkiye’de ilk olarak Galatasaray’a transfer olan 2000 doğumlu Malik Karaahmet ile sözleşme imzaladı. 
Futbola Alman ekibi Frankfurt altyapısında başlayan Malik, güçlü fiziği, takipçiliği, atmış olduğu goller ve sergilediği futbol ile Türkiye U17 Milli Takımı'nda dikkatleri üzerine çekti. 
Ardından Karlsruhe SC ekibine geçen Malik, Türkiye Milli Takımı ile U15, U16 ve U17 seviyelerinde mücadele etti. Milli forma ile 13 gol kaydetti.
2018 yılında Galatasaray’a transfer olan Malik, ardından geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig ekiplerinden Kırıkkalespor’a transfer oldu. 
Burada tüm sezon maçlara çıktı ve Kırklarelispor formasıyla 6 gol attı. Galatasaray alt yapısında ise 9 gol kaydeden  Malik, 36 kezde A Milli Formayı giydi. 
Transferi gerçekleşen Malik, Düzcesporun Bolu’da sürdürmekte olduğu kampa geçerek takım  ile birlikte çalışmalara başlayarak 2020-2021 futbol sezonunda  kırmızı lacivertli Düzcepor forması ile mücadele edecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.