5 Mayıs 2024

Düzcespor Play Off Şansını Zora Soktu

Tff 3.Lig 1.Grupta Play-off Mücadelesi Veren Ve Ligde Oynadığı Son 6 Maçın 5'inden Beraberlikle Ayrılan Düzcespor Kötü Gidişata Son Vermek İçin Çıktığı Yeni Altındağ Belediyesi Karşılaşmasını Da Beraberlikle Tamamlayarak Play-off Şansını Zora Soktu.

23 Nisan 2018 Pazartesi 10:19
490 Okunma
Düzcespor Play Off Şansını Zora Soktu

TFF 3.lig 1.grupta mücadele eden Düzcespor 32.hafta mücadelesinde kendi sahasında Yeni Altındağ Belediyesi ile karşılaştı.

Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzcespor kulüp başkanı Muzaffer Leblebici ve Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı karşılaşmayı takip etti.

Play-off grubuna kalabilmek için 3 puana ihtiyacı olan kırmızı lacivertliler sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı ve bir puana razı oldu.
Düzcespor son 7 maçta 6.beraberliğini alarak Play offa grubuna kalma şansını oldukça zora soktu. Mücadelenin ardından teknik direktör Murat Şanvardar'ında istifa ettiği açıklandı.
Kırmızı lacivertliler puanını 51e yükseltmesine rağmen 6 sıraya gerilerken , Ofspor deplasmanda aldığı galibiyetle haftayı 51 puanla tamamlayıp 4 sıraya yerleşti.
Play-off'ta mücadele etmek isteyen Düzcespor haftaya deplasmanda Ofspor' un konuğu olacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.