18 Nisan 2024

Düzcespor Deplasmandan Beraberlikle Döndü..

TFF.3.lig 28.haftasında Antalya'da oynanan Serik Belediyespor Düzcespor karşılaşması 0-0 berabere sona erdi.

15 Mart 2020 Pazar 17:15
635 Okunma
Düzcespor  Deplasmandan Beraberlikle Döndü..

Antalya Serik İsmail Oğan stadında oynanan karşılaşmayı Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu,Başkan yardımcısı Zekeriya Korkmaz yönetim kurulu üyeleri ve Serik Belediyespor Başkanı ve  yönetimi,basın mensupları  takip etti.

Düzcespor teknik sorumlusu Mustafa Sarıgül karşılaşmaya Furkan Kaçar,Enver Ayyıldız,Doğancan Kılıç,Onur Demir,Hazarcan Gençtürk,Bulut Kaya,Yusuf Akyel,Metin Sevinç, Ebu Sıddık Çelik,Nevzat Bilen,Ömer Faruk Sezgin on biri ile başladı.
3. Lig 1. grup da lider Serik Belediyespor, 28. haftada sahasında Düzce Spor'u konuk etti. Korona virüsüne karşı alınan önlemler nedeniyle tüm Türkiye liglerinde olduğu gibi seyircisiz oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 

İkinci yarıda da karşılıklı ataklarla geçen mücadele de iki takımda eşitliği bozamadı ve maç başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi ve sahadan bir puanla ayrıldılar.
Bu sonuçla  Düzcespor puanını 46 yaptı.   
Düzcesporda  68. dakikasında  Ömer  Faruk  sezgin  yerini  Emrah Meteoğlu'na,81.dakikada Bulut Kaya yerini Barış Bozdilki'ye,88.dakikada Metin Sevinç yerini  Çağrı Tekin'e bıraktı.
Karşılaşmada Düzcespor'da  31.dakikada  Yusuf Akyel,69.dakikada .Bulut Kaya,72.dakikada .Enver Ayyıldız,85.dakikada .Nevzat Bilen sarı kart gördü.
 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.