20 Mayıs 2024

Düzcespor Da Yeni Başkan Leblebici

Düzcespor Olağan Üstü Genel Kurulunda Kulübün Yeni Başkanı Muzaffer Leblebici Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Görevi Devraldı.

05 Nisan 2018 Perşembe 23:35
383 Okunma
Düzcespor Da Yeni Başkan Leblebici

Düzcesporda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan olağan üstü genel kurula tek liste ile gidildi.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Başkanlıktan işlerinin yoğunluğundan istifa eden Düzcespor Kulübü eski Başkanı Cihat Algün Başkan adayı Muzaffer Leblebici, değişik dönemlerde başkanlık yapan , iş adamları, Düzcespor taraftarları ulusal-yerel basın salondaki yerlerini aldı.

Görevi Leblebicioğluna devreden Algün, konuşmasını yapmak için kürsüye davet edildi. Düzcespor için yaptığı hizmetleri sıralayan Algün, Düzcesporu çok zor bir süreçteyken aldığını ve güzel yerlere getirdiğine inandığını kaydetti.
Algünün ardından kürsüye davet edilen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcesporu hak ettiği yere getirmek için ellerinden gelen desteği yeni başkana vereceklerini belirtti. . Ama indirim yapacaklarına inanıyorum demesinin sonrasında Algün, 1 milyon 250 bin TL'yi 1 milyona düşürdüğünü açıkladı.

Divan kuruluna verilen yönetim kurulu listesi Divan Kurulu Başkanı Ali Dilber tarafından okunan yeni yönetim kurulu listesi kongreye katılan üyeler tarafından açık oylama sistemi sonrasında oy birliği ile kabul edildi.
Muzaffer Leblebicioğlu Düzcespor un Başkanlığı için oluşturduğu yönetim kurulu listesinin olağan üstü genel kurula katılan üyelerce onaylanması sonrasında konuşmasını yapması için kürsüye davet edildi.

Başkanlığını Muzaffer Leblebicinin Başkan Yardımcılığını Mehmet Saygunun yapacağı Düzcespor Kulübünün yeni Yönetim Kurulu Faruk Darıyerli, Mutlu Kayan, Ercan Coşkun, Selahattin Kudu, Sedat Özdemir, Selahattin aydın, Özkan Öcal, Aytekin Özdemir, Uğur Kurtuluş, Serdar Erdoğan, Cemal Emrah Özer, Mustafa Özdemiroğlu, Erdal Şahin, Barış Çarıkçı dan oluştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.