26 Nisan 2024

Düzcespor Bulut Kaya'yı Kadrosuna Dahil Etti.

Yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Düzcespor yönetimi, takımın yeniden yapılanması için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

03 Ocak 2020 Cuma 20:45
786 Okunma
Düzcespor Bulut Kaya'yı Kadrosuna Dahil Etti.

TFF..3.lig 1.grupta mücadele eden Düzcespor transfer çalışmalarında Profesyonel futbol hayatına Cesar Grup Ümraniyespor’da başlayan Bulut Kaya'ı kadrosuna dahil etti.
Ligin 2. yarısına fırtına gibi başlamak için transferlere  devam eden  Düzcespor Kulübü, son olarak Amedspor’da forma giyen Bulut Kaya ile el sıkışarak kadrosunu güçlendirdi.
31 yaşındaki genç oyuncu Bulut Kaya, profesyonel futbol hayatına Cesar Grup Ümraniyespor’da başladı. Bulut Kaya kariyerinde Cesar Grup Ümraniyespor,GMG Kastamonuspor ve Amed Sportif Faaliyetler’de forma giydi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.