17 Mayıs 2024

DÜZCESPOR BOLUSPOR GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI

Düzce ve Bolu şehrinin birleşerek aldığı ortak karar neticesinde Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor ile TFF 2. Lig ekibi Düzcespor arasında bütün gelirinin depremzedelere bağışlanacağı bir hazırlık maçı düzenlendi. 

19 Şubat 2023 Pazar 19:15
235 Okunma
DÜZCESPOR BOLUSPOR  GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI

Bolu Atatürk stad'ında oynanan geliri deprem bölgesine bağışlanmak üzere oynanan Boluspor, Düzcespor karşılaşmasını Boluspor 54.dakikada futbolcusu Sefa Kınalı'nın golüyle 1-0 önde tamamlayan taraf oldu. 

Karşılaşmayı Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu,Boluspor kulüp başkanı Savaş Abak,Siyasi parti yöneticileri ve kulüp yöneticileri protokol birlikte takip etti.
Hakem triyosu ve her iki takımın sporcuları serenomiye "YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ"forma ve pankartı ile çıktılar.

Maçta 4 bin bilet satılırken toplanan 250 bin 908 TL depremzede ailelere ulaştırılmak üzere AFAD’a bağışlandı.
Karşılaşmayı yöneten hakem triyosu ve sahada görev alan stad görevlileri ve saha komiserleri kendilerine ödenecek olan üçretlerini depremzedelere bağışta bulundular.
 
6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yüzyılın en büyük depremi sonrası yaraları bir nebzede olsa sarabilmek adına Boluspor-Düzcespor ile hazırlık karşılaşmasında bir araya gelindi.

4 bin biletin satıldığı karşılaşmada 250 bin 908 lira toplanarak depremzedelerek bağışlanmak üzere AFAT'a verildi.

Yaşanan deprem felaketinin ardından 40 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybederken,binlerce vatandaşımız yaralanmıştı.

Her iki kulüp depremin ardından depremzedelere yardım etmek amacıyla bölgeye yardım tırlarını göndermişti.

Maçın ilerleyen bölümünde illerin plaka konunun  denk geldiği dakikalarda stadı dolduran sporseverler burada diye gür bir sesle bağırdılar.
Haber/foto/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.