10 Mayıs 2024

DÜZCE'NİN YENİ AVM.Sİ ROYAL GOLD BEYENİLDİ

Royal Gold AVM sahiplerinden iş insanı Dursun Ay "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kentteki gazetecilerle kahvaltı etkinliğinde bir araya gelerek, uzun yıllar atıl durumda kalan binayı Düzce’ye yeni bir AVM olarak nasıl kazandırdıklarını anlattı.

13 Ocak 2024 Cumartesi 16:00
75 Okunma
DÜZCE'NİN YENİ AVM.Sİ ROYAL GOLD BEYENİLDİ

 10 Ocak Gazeteciler dolayısıyla Royal Gold AVM sahiplerinden iş insanı Dursun Ay Düzce basınıyla kahvaltı etkinliğinde buluştu. 
Royal Gold AVM’de gerçekleştirilen etkinliği Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, kent genelinde görev yapan basın mensupları katıldı.
Dursun Ay, Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltı sonrasında Royal Gold AVM hakkında da bilgi verdi.
Yıllardır atıl vaziyette duran Yimpaş binasını kiralayarak Düzce’ye yeni bir AVM kazandırdıklarını belirten Ay, ‘‘Bu binayı 30 yıllığına kiraladık. 
Biz de alt kiracılara veriyoruz. Bu bina biliyorsunuz çok atıl durumdaydı. Sadece bir kiracı vardı. Şuanda yaklaşık olarak 15 tane çok önemli firmalar var. 
Yaklaşık 2 yıldır çalışıyoruz. Buranın çatısı akıyordu. Yürüyen merdivenleri çalışmıyordu. Şuanda buraları danışman firmalarla birlikte çalıştırıyoruz. 
Aynı zamanda bir kiralama organizasyon firmamız da var. Ciddi firmaları, Düzce’de olmayan firmaları buraya getiriyoruz. 
Binamız tamamen AVM standartlarına uygun. Binamızda güvenlik derdi yok. Hasarsız durumda olduğu tespit edildi. 
Burayı hep birlikte ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Tüm basın mensuplarına da teşekkür ediyoruz bizimle burada buluştukları için.Çalışan Gazeteciler gününüzü de kutluyorum’’ diye konuştu.
Kahvaltı sonrasında Royal Gold AVM’yi basınla birlikte gezen Ay, AVM hakkında bilgiler de verdi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.