18 Mayıs 2024

DÜZCE'NİN HER KESİMİ BU İFTARDA BULUŞTU

Düzce Dernekler Federasyonu, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bürokratlar, STK temsilcileri, siyasi parti temsilciler ve Düzceliler bir araya geldiler. İftar yemeğinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

02 Nisan 2023 Pazar 10:45
122 Okunma
DÜZCE'NİN HER KESİMİ BU İFTARDA BULUŞTU

Düzce’de birlik ve beraberliğin sağlanması, yeni bir dönemin başlatılması için düzenlenen iftar yemeğinde Düzce’nin önde gelen isimleri bir araya geldi. DÜZDEF, Düzce Tanıtma ve Kalkınma  Vakfı ile Düzce Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar yemeğine iş, spor, esnaf, bürokrasi dünyasının isimleri katıldı. 

Düzce’de birlik ve beraberliği sağlamak için yola çıktıklarını söyleyen DÜZDEF Başkanı Faruk Çakmak, “Düzcemizin, birlik, beraberlik ve dayanışmasını güçlendirmek için bu akşam bu güzel ekibi bir araya getirdik. Başta Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu ile Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş’e bu birliktelik için teşekkür ediyoruz. Düzce’nin buna ihtiyacı var. Düzce Dernekler Federasyonu olarak 2009 yılında İstanbul’da kurulduk. İlk başkanımız Nemci Çobanoğlu’ydu. Aradan geçen 14 yılda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz bundan sonraki süreçte buraya davet ettiğimiz konuklarla beraber Düzce STK’ları, yöneticileri ile yeni dönem başlatmak istiyoruz. Düzcespor için, muhtarlar derneği için ve tüm STK’lar için çok önemli” dedi. 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş ise “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Böylesi güzel bir organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyduğumu söylemek isterim. Hepinizin bildiği üzere sivil toplum kuruluşları kentin kalkınması, doğru hedeflere kitlenmesi ve doğru yapılanması için vazgeçilmezdir. 
Kamu kurum ve kuruluşlarıyla toplum arasında köprü vazifesi gören STK’lar şehre yol gösterici yön vericidir. 
Bu bilinçle bizlerde çok kısa süre önce tüm meslek mensuplarımızla birlikte Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimini kurduk. 

Düzce’de hizmet veren basın çalışanı arkadaşlarımızı tek çatı altında toplayarak, büyük  bir STK oluşturduk ve şehrimizin kalkınması için yola çıktık. Bugün burada bizler gibi, amacı kentin sorunlarını çözmek, eksikliklerini tespit ederek çözüm üretmek yada çözüme ortak olmak, Düzce için yapılan her işin bir ucundan tutmak için bir araya gelen sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra birlikte çok daha verimli hizmetler yapacağımıza inancım sonsuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.