18 Nisan 2024

Düzceli Üreticiler,Hibrit fuarda Buluşacak

Yıllık ortalama 6 milyar liralık üretim gerçekleştiren yerli süs bitkileri üreticileri, Kasım’daki hibrit buluşmayı bekliyor.

25 Haziran 2020 Perşembe 13:15
325 Okunma
Düzceli Üreticiler,Hibrit fuarda Buluşacak

Birliği’nin (SÜSBİR) iş birliği ve Peyzaj Mimarları Odası desteği ile düzenlenen The FloTarsus Turkey tarafından, 5 bin üreticinin sesi olan Süs Bitkileri Üreticileri Alt wer and Plant Show, sektörünün ilk hibrit fuarı olacak.  

İhracat yapılan her alanda olduğu gibi süs bitkileri ve peyzaj sektörünün yeni dış ticaret kanallarına her zaman ihtiyaç duyduğunu söyleyen Tarsus Turkey Fuar Direktörü Mustafa Gültekin Gökgül “Kasım ayındaki fuarımızda binlerce ziyaretçiyi ağırlayacağız. Bununla beraber fuar kapsamında bu yıl ilk kez uygulayacağımız Online B2B programıyla da ziyaretçi olmak isteyip de farklı nedenlerden ötürü İstanbul’a gelemeyen yurt içi ve yurt dışından satın almacıları, katılımcı firmalarımızla dijital ortamda buluşturacağız. Bu sayede tüm paydaşlarımıza, beklentilerinin de üzerinde ticaret fırsatları sunabilmeyi hedefliyoruz” dedi.  

Aralarında Düzce’nin de olduğu yerli süs bitkileri üreticileri, yeni siparişlerin ve satışların arttığı sonbahar dönemine odaklandı. Doğrudan 100 bin, dolaylı yoldan 500 bin kişilik istihdamıyla yılda ortalama 6 milyar liralık üretim gerçekleştiren sektör, yeni ihracat hikayeleri yazmak için 12-14 Kasım 2020 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan ve bu yıl ilk kez Hibrit Fuar olarak kurgulanan The Flower And Plant Show’da bir araya gelmeye hazırlanıyor.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.