18 Mayıs 2024

DÜZCELİ İŞ İNSANLARI BİRARAYA GELDİ

Şehrimizin yetiştirdiği, birçok sektörde faaliyet gösteren ; uzun süredir Dünyamızda yaşanan olaylar, değişen dünya düzenine ayak uydurma ve ticari faaliyetlerinin yoğunluğu sebebiyle fiziken bir araya gelme şansı bulamayan Düzce’mizin de yakından tanıdığı başarılı iş insanları dün akşamki iftarda Yasa Yemek ev sahipliğinde bir araya geldi.

04 Nisan 2023 Salı 16:30
115 Okunma
 DÜZCELİ İŞ İNSANLARI BİRARAYA GELDİ

Mahallelerimizde, köylerimizde doğmuş, sokaklarımızda hala ayak izleri bulunan, her koşulda memleketimizde kalan iş insanları ; ilimizin kalkınmasına katkı sağlamak için bir araya geldiler. ‘’ Dostlar Meclisi ’’ üyeleri memleketimiz adına inisiyatif almaktan çekinmeyeceklerini de ifade ettiler.

Buluşmada; iş dünyasından siyasete, sportif etkinliklerden, turizm ve kültürel faaliyetlere, esnaflarımızın sıkıntı ve ertlerinden, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine kadar birçok konu ele alındı. Her cümleleri ‘’Düzce bu işten ne kazanır?’’minvalinde olan bu iş insanları topluluğu Düzce de ezber bozacak gibi.
Şahsi menfaatlerin kenara koyulduğu Düzce insanı için ne yapabilirizin bu kadar samimiyetle ele alındığını görmek Düzce adına, Düzceliler adına heyecan verici bir tablo oldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.