28 Nisan 2024

DÜZCE'DE MHP BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI

BASIN TOPLANTISINDA BAŞKAN ADAYLARININ İSİMLERİ AÇIKLANDI

01 Ocak 2019 Salı 03:45
610 Okunma
DÜZCE'DE MHP BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI

Düzce'de MHP belediye başkan adayının Erdoğan Bıyık olarak açıklanmasının ardından merkez, ilçe ve belde başkan adayları parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak'ın da katıldığı toplantıda adayların isimleri açıklandı.
 
Belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Ümit Yılmaz, "Düzce'de bir şeyleri değiştirmenin zamanı geldi" dedi. Düzce'de MHP belediye başkan adayının Erdoğan Bıyık olarak açıklanmasının ardından merkez, ilçe ve belde başkan adayları parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak'ın da katıldığı toplantıda adayların isimleri açıklandı. Belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Ümit Yılmaz, "Aday adaylık süreci tamamlandı ve adaylarımız belli oldu.

Belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Ümit Yılmaz, "Aday adaylık süreci tamamlandı ve adaylarımız belli oldu. Kaynaşlı adayımız da kısa sürede açıklandı. Sizin de merak ettiğiniz merkez adayımız Erdoğan Bıyık olarak açıklandı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu açıklanan Beyköy ve Boğaziçi belde adaylarımız ile ilçe adaylarımız da hayırlı olsun. Belediye ve ilçe adaylarımızı da belirleyip çalışmaya başlayacağız. Bizim için seçim hiç bitmez. Bizi izlemeye devam edin. Düzce’de bir şeylerin değişme vakti geldi. Bu değişim çığ haline gelip Düzce’deki yönetim anlayışında halkın istekleri doğrultusunda; kişilerin ve öbeklerin doğrultusunda değil, halkın istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.
MHP'de Düzce Belediye Başkan adayı Erdoğan Bıyık olarak gösterilirken Gölyaka'da  Hüseyin Horoz, Beyköy beldesinde Orhan Arslan, Boğaziçi beldesinde İlyas Danış,Gümüşova'da Muharrem Tozan, Cumayeri'nde Mustafa Koloğlu ve Çilimli'de ÖmerDemirtaş aday gösterildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.