10 Mayıs 2024

DÜZCE'DE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Düzce akşam saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

12 Ocak 2024 Cuma 21:45
46 Okunma
DÜZCE'DE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Meteoroloji verileri doğrultusunda  Düzce’de beklenen  kar yağışı başladı. Kalıcı Konutlar’da yağmur yerini kar yağışına bırakırken  bazı vatandaşlar yağan karın tadını çıkarmak için dışarıya çıktı.
Bahçeşehir bölgesinde devam eden kar yağışı nedeniyle vatandaşların her hangi bir olumsuzluk yaşamaması için İl Özel idaresi ekipleri 20 iş makinesi ve  40 personelle ile birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; kar yağışı ve soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almaya devam ederken Düzce'de hava sıcaklığı hızla düşecek. Kar yağışının gece saatlerine kadar şehir genelinde etkili olması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.