3 Mayıs 2024

DÜZCE’DE KADİR GECESİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Düzce Belediyesi, Kur'an-ı Kerim’in indirildiği ve İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle özel bir program düzenlendi.

06 Nisan 2024 Cumartesi 16:15
56 Okunma
DÜZCE’DE KADİR GECESİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Cedidiye Meydanı’nda kurulan etkinlik çadırında gerçekleştirilen etkinliğe katılan vatandaşlar, geceyi kuran ziyafeti ve dualarla geçirdi. 

İslam aleminin en önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi, Düzce’de huşu içinde geçirildi. Ramazan ayını maneviyatı yüksek ve büyük ilgi gören etkinliklerle dolu dolu geçiren Düzce Belediyesi, Kadir Gecesi’nde de özel bir etkinliğe imza attı. 

Teravih namazı sonrası Cedidiye Meydanı’nda kurulu olan etkinlik çadırında, Dünya Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma birincilerinden hafız Habib Deveci, İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar ve hafız Ali Derman, Düzceliler ile Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar, bu önemli geceyi Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla idrak ettiler. Kuranziyafetinin sunulduğu gecede gönüller huzurla doldu.

LOKMA İKRAMI YAPILDI
Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü de, Kadir Gecesi münasebetiyle teravih namazının ardından, vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Merkez Büyük Cami, Hicret Camii ve Ramazan etkinlik çadırı önünde konuşlanan ekipler, yüzlerce vatandaşın ağzını lokma tatlısı ile tatlandırdı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.