19 Nisan 2024

Düzce’de 15 Temmuz Şehitleri Anısına Sancak Koşusu Düzenlendi

Düzce’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “Demokrasi bilinci, elden ele taşınan bir bayrak yarışıdır” sloganıyla 15 Temmuz şehitleri sancak koşusu düzenlendi.

16 Temmuz 2020 Perşembe 18:00
373 Okunma
Düzce’de 15 Temmuz Şehitleri Anısına Sancak Koşusu Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehitlerin anısını nesilden nesile aktarmak için her yıl 81 ilde düzenli olarak yapılması planlanan “15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu” Düzce’de 25 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Şerefiye Cami önünden sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek başlayan koşu, sporcuların sancağı 2 buçuk kilometre sonunda Anıt Park Meydanı’nda Düzce Valisi Cevdet Atay’a teslim etmesinin ardından sona erdi.

Renkli görüntülere sahne olan koşuda vatandaşlarda sancağı taşıyan sporculara alkış ve bayraklarla eşlik ederek, o anları cep telefonlarına kaydettiler.

Bedensel engelli sporcularında yer aldığı etkinlikte her bir sporcu, 100 metre koşunun ardından sancağı arkadaşına teslim etti.

Koşunun son bölümünde ise bedensel engelliler hatler sporcularından Muhammet Kaan Aktürk sancağı alkışlar eşliğinde Düzce Valisi Cevdet Atay’a teslim etti.

Sancak tesliminin ardından Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, sporculara katılım belgesi takdim ederek teşekkür etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.