17 Mayıs 2024

Düzcede 1 Mayıs Kutlandı

1 Mayıs İşçi Bayramı Yurt Genelinde Olduğu Gibi Düzcede De Etkinliklerle Kutlandı.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 00:35
301 Okunma
Düzcede  1 Mayıs Kutlandı

Ellerinde dövizlerle 7den 70e etkinliklere katılan vatandaşlar, bayramı doyasıya kutladı. Önceki yıllara göre katılımın oldukça az olduğu gözlenen 1 Mayısın huzur ve güven içinde geçmesi için çok sayıda emniyet mensubu görev yaptı. Konuşmalarda ise İşsizliğe, taşeronlaştırmaya, güvencesiz ve esnek çalıştırmaya karşı eşit, özgür ve insanca bir yaşam istiyoruz. çağrısı yapıldı.
Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Düzcede bu yıl da sendikalar, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından ortaklaşa kutlandı. Düzce Belediyesi önünde toplanan işçiler, sloganlar eşliğinde Anıtparka kadar yürüdü. Ellerinde dövizler ve bayraklarla yürüyüşe geçen vatandaşlar, caddede renkli görüntüler oluşturdu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.