13 Mayıs 2024

Düzce Yüzde 81 Diyoruz

Başbakan Ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Miting Yapmak İçin Helikopterle Düzceye Geldi. Yıldırım, Anıt Park Meydanında Düzcelilere Seslendi.

02 Haziran 2018 Cumartesi 18:26
380 Okunma
Düzce Yüzde 81 Diyoruz

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimleri kapsamında başladığı miting turuna devam eden Başbakan Binali Yıldırım'ın Bolu mitingi sonrası Düzce'ye gelen Yıldırım, Anıtpark Meydanında Düzcelilere seslendi.
Yıldırım'ı taşıyan helikopter, 18 Temmuz Stadyumu'na iniş yaptı. Burada protokol ve partililer tarafından karşılanan Yıldırım, miting alanına geldi. Bu sırada Anıtpark Meydanı'nda kurulan platforma ilk olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü davet edildi. AK Parti'nin eski ve mevcut Düzce milletvekili ile adayların çağrılması sonrası AK Parti'nin diğer kademeleri de sahnedeki yerini aldı.

Düzce'nin tek tek ilçelerini sayarak halkı selamlayan Başbakan Yıldırım, vatandaşlardan AK Parti'ye destek istedi. Düzce'ye üniversitenin 2006 yılında AK Parti iktidarında kurulduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, büyük bir beklenti olan yeni stadyum için de "Onlar konuşur, AK Parti yapar" diyerek Düzce'ye yakışan bir stadyumun yapılacağını söyledi.18 Temmuz Stadyumu'nun ise Millet Bahçesi olacağını belirten Başbakan Yıldırım :Düzce'de AK Parti iktidara geldiğinde sadece 1 organize sanayi bölgesi vardı bugün 5 organize sanayi bölgesi oldu. Şu an 7 binin üzerinde kişi çalışıyor, yeni kurulacak 3. organize sanayi bölgesi ile bu sayı 13 binin üzerine çıkacak. Dedi.
"Düzce halk oylamasında yüzde 71'den fazla "Evet" dedi. Düzce, cumhurbaşkanımızı yüzde 74 ile seçilen ilk cumhurbaşkanı yaptı. 24 Haziranda Düzce plakasını kuracak mı? 81 diyecek mi? diye soran Başbakan Yıldırım: Düzceden söylüyorum. Yolları böleriz ama Türkiyeyi böldürmeyiz. Tek millet, tek vatan, tek devlet. Türkiye 16 yıldır AK Parti ile ne diyor, kalkınma diyor, gelişme diyor. Vakit Türkiyeyi şaha kaldırma vakti. 24 Haziranda sandığa gidip Türkiyeyi şaha kaldıracak mısınız? Şimdi bu diğer adaylar var ya bunlar ağız birliği yapmış Recep Tayyip Erdoğanı indireceklermiş. Miletin duası, gönlüyle çalışan Erdoğanı indirmeye sizin gücünüz yeter mi? Ne diyorlar yerli otomobili yapmayacağız, durduracağız. Bu proje bakan Özlüye aittir. Kimse durduramaz bu pojeyi. Ey İnce bir şeyi konuşmadan inceden inceye düşün. Ben bu işe karşıyım diyor. Allah aşkına her şeye karşı olana bu ülke teslim edilir mi kardeşlerim. Dedi

"24 HAZİRANDA AMPUL SÖNECEK" DİYORLAR.
Sözlerine Seçimlerde kimin ampulü yanacak kimin sönecek millet size gösterecek diye devam eden başbakan Yıldırım: 24 Haziranda yeni bir döneme başlıyoruz. Güçlü cumhurbaşkanı için güçlü meclise ihtiyaç var. Bunun için Düzce 3te 3 diyor inşallah. Ekonomik krizler, siyasi çıkmazlar ortadan kalkacak inşallah. Milletimizin huzuruna, barışına, güvenine zarar verenlere göz açtırmayacağız inşallah. Türkiyeyi hedef alanlar kaybetmeye mahkumdur. 81 milyon vatan evladının yüzünün güleceği gündür 24 Haziran. Değerli kardeşlerim at binenin kılıç kuşananın. AK Parti 16 yılda çok iş yaptı. Düzcemizi de unutmadık. Düzce için 10 milyar yatırım yaptık. 16 yılda bin 840 derslik yaptık. 2006 yılında Düzceye üniversite kurduk mu kardeşlerim. Şimdi Akçakocada da güzel bir spor salonu yapıyoruz. 300 yataklı Düzce Hastanesi başta olmak üzere 6 tane hastane yaptık. Şimdi Düzceyi Zonguldaka, Adapazarına, Boluya bölünmüş yollarla bağladık. Düzcede AK Parti göreve geldiğinde sadece bir tane organize sanayi bölgesi vardı. şimdi tam beş tane organize sanayi bölgesi var. Bunlar Faruk Özlüye bağlı. Bunları o yapıyor ha. Teknoloji gelişme merkezi kurduk. 53 tane teknoloji firması çalışıyor. Düzceye 800 milyon destek verdik. Helal hoş olsun. Akçakocanın barajını tamamladık. Böylece ilçede 2050 yılına kadar su sıkıntısı yaşanmayacak. Melen havzası su tutmaya başladığında burada yelken turizmini başlatacağız. Biliyorum Düzcenin stat meselasi var. Düzceye yakışır bir stadyumu da inşallah yapacağız. Mevcut stadın yerini de millet bahçesi yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 24 Haziranda Düzceden 3 milletvekiliğiyle çalışmaya devam diyor musunuz? Başından beri cumhurbaşkanımıza hep destek oldunuz. Cumhurbaşkanımızı başkan yapmaya var mısınız?" diye seslendi.

BAKAN ÖZLÜ :BAŞKAN YAPMAYA HAZIR MISINIZ?
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ise konuşmasında, "İnşallah sandıktan Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yapacağız." diyerek, "Cumhurbaşkanımızı başkan yapmaya var mısınız?" diye sordu ve coşkulu "Evet" cevabı aldı.
Özlü, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu seçim diğerlerinden farklı. Yeni bir sistem olacak Düzce'de. Yeni sistemde sandığa gideceğiz ve 2 oy kullanacağız. Bunlardan birincisi cumhurbaşkanlığı için oy kullanacağız. Biliyorsunuz 6 aday var bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Sandıkta inşallah Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapacağız. 24 Haziran'da bir oy daha kullanacağız, bu da milletvekilliği için. İttifaklar var. Bu seçimde hem yasamayı hem de hükümet sistemini oylayacağız. Düzce hiçbir zaman cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Düzce bütün seçimlerde 3-0 yapan tek ildir. Seçimde mührü basacağımız yer bizim partimiz. Bu seçimlerde de 3-0 yapmaya var mısınız? Bu seçimde inşallah yüzde 81 yapacağız. Bakın üç yıla yakın bir zamandır milletvekili ve bakanlık yapıyorum. Bu süreçte Düzcede bütün çalışmaları yaptık. Hastaneyi yaptık, otogarı bitirdik. Bu konuda endişeniz olmasın bize güvenin. Düzce için çalışacağız. Düzcede bütün konulara el attık. Düzce'de devam eden işleri hızlandırdık. Düzce için daha çok çalışacağız."
"CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDE YÜRÜYORUZ"
Başbakan Yıldırım yolda iken halka hitap eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti'ye ilk günden bu yana destekledikleri için alanda toplanan vatandaşlara teşekkür etti ve şöyle devam etti: "24 Haziran'da hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili için oy kullanacağız. Oylarınız hayırlı olsun. Türkiye'de istikrarın devam etmesi için birlikteyiz. İşte bu yüzden güçlü meclis, güçlü Türkiye için AK Parti'mizin yanındayız. Düzce bu kalabalıkla inşallah seçimlerde de yüzde 81 oyla devam edecek. AK Parti bu yola çıkarken "Hedef 2023" dedi. Türkiye süper güçlerden biri olacak. Üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Ülkemiz ekonomi eğitim sağlık gibi konularda ilerlemeye devam etmektedir. Düzce'mizin gururu Sayın Bakanımız Faruk Özlü'ye Düzce ve Türkiye'ye yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın izinde yürüyoruz."

KESKİN:"24 HAZİRAN MİLLETİN BEKASI SEÇİMLERİDİR"
Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de şöyle konuştu: "Şu mübarek Ramazan ayında buraları hınca hınç doldurararak bizi yalnız bırakmadınız. Allah razı olsun. Sizin bu sevginiz devam ettikçe zalimlere karşı sayın cumhurbaşkanımız dimdik durmaya devam edecektir. Topu gelse de kazanan Türk milleti olacaktır. 24 Haziran seçimleri sadece bir siyasi partinin iktidar olması meselesi değildir. Milletin bekası seçimleridir." Hazırlıklar sabaha kadar sürdü Hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili seçimleri için halktan destek isteyen Başbakan Yıldırım'ın ziyareti öncesi AK Parti İl Başkanlığı'nın gece saatlerinde başladığı hazırlıklar sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Miting saatine kadar alanda düzenleme çalışmaları sürdü. Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile süslenen alana Başbakanımız Hoş geldiniz pankartı da asıldı. 2 bin 500 polis görev aldı Güvenliğin had safhaya çıkarıldığı Düzce'de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve çevre illerden gelen destek ekiplerle birlikte toplam 2 bin 500 polis görev aldı. Anıtpark Meydanına ulaşımı sağlayan ana arter ile bağlantılı yollar trafiğe kapatılırken, vatandaşlar, oluşturulan kontrol noktalarını geçerek miting alanına alındı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.