27 Nisan 2024

Düzce Valisinden Düzce Üniversitesi’ne Veda Ziyareti

2016 yılında vali olarak atandığı Düzce’de önemli hizmetlerde bulunan ve son olarak Samsun Valisi olarak hizmetlerine devam edecek olan Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi’ne veda ziyaretinde bulundu.

17 Haziran 2020 Çarşamba 12:45
394 Okunma
Düzce Valisinden Düzce Üniversitesi’ne Veda Ziyareti

Düzce’de faydalı çalışmalarda bulunarak büyük bir değişime imza atan ve halkla iç içe bir şekilde sorunların kısa sürede çözülmesini sağlayan Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı ziyaret etti. Ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü de yer aldı.

Düzce’nin bağımlılık ve çocuk istismarıyla mücadele ile göç konusunda örnek şehir haline gelmesinde önemli rol üstlenen Dr. Zülkif Dağlı’ya Düzce’ye hizmetleri için teşekkür eden Rektör Çakar, Vali Dağlı’nın yakın iş birliği ve koordinasyon içerisinde Düzce Üniversitesi’ne her zaman destek olduğunu vurguladı.

Samsun’daki yeni görevinde Dr. Zülkif Dağlı’ya başarılar dileyen Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, kendisine Düzce Üniversitesi etkinliklerine birlikte katılım sağladıkları fotoğraflardan oluşan tabloyu hediye etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.