29 Nisan 2024

DÜZCE VALİSİ SELÇUK ASLAN’IN "RAMAZAN BAYRAMI" MESAJI

Kıymetli Düzceli Hemşehrilerim,“Hüzn ü keder def' ola, Dilde hicâb ref' ola; Cümle günâh af ola, Bayrâm o bayrâm ola”

09 Nisan 2024 Salı 09:15
73 Okunma
DÜZCE VALİSİ SELÇUK ASLAN’IN

Bir ay boyunca manevi ikliminde nefeslendiğimiz Ramazan ayını nihayete erdirdiği ve bizleri sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşturduğu için yüce Allah’a hamd ediyorum. 
Başta Aziz Milletimiz olmak üzere tüm İslam aleminin, sizlerin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. 
Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum. Hep birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara erişmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Her yıl hanelerimizi ve şehirlerimizi şereflendiren Ramazan’a ve sonunda Ramazan Bayramı’na yeniden kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz.Ramazan’ı uğurlamanın hüznü bir yanımızdayken, diğer tarafta insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci gönüllerimizi fethetmiş durumdadır.
“El tuta kitâbını, Dil tuta hitâbını;Cân tuta şitâbını, Bayrâm o bayrâm ola…”
Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bayram günleri, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli bir fırsattır. Kadim geleneğimizde bayramlar, akrabalık ilişkilerinin pekiştirilmesi, öksüz ve yetimlerin hatırlanması ve dostlukların perçinlenmesi için hepimize imkanlar sunmaktadır.Bu bayramın da aramızdaki bağları sıkılaştırmasını temenni ediyorum.
Bayram dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlarımızdan da hem kendilerinin hem sevdiklerinin hem başkalarının canlarını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına uymalarını ve dikkatle seyahat etmelerini bekliyorum.
 Bu bayram gününde vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve esenliği için sınırlarımız içinde ve sınırlarımız dışında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize ve bayramı görevleri başında karşılayan kamu görevlilerimize teşekkür ederken Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimizi şükranla selamlıyorum. 
Başta Aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.
Bayram o bayram ola…

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.