26 Nisan 2024

Düzce Valisi Dağlı, "Vatandaşlara Çağrıda Bulundu"

Düzce Valiliği, Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararları sonrasında kısmi olarak yaya ve araç trafiğine kapanan caddelerin ardından vatandaşlara çağrıda bulundu.

07 Nisan 2020 Salı 19:30
436 Okunma
Düzce Valisi Dağlı,

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde devletimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın Başkanlığında değişik zamanlarda toplanan İl Olağanüstü Umumi Hıfsızsıhha Meclisi Toplantılarında toplum sağlığının korunması amacıyla alınması gereken önlemler hızlı bir şekilde ilimizde de hayata geçirildi.

"Temastan kaçınalım, evde kalalım, virüsün yayılmasına fırsat vermeyelim" 
Bu kapsamında, sosyal hareketliliği azaltmak amacıyla il ve ilçe merkezlerinde yayaların daha fazla bulunduğu veya işlek olan yerlerde; lüzum görülmesi halinde günün belirli saatlerinde kolluk kuvvetleri ve belediye zabıtası marifetiyle yürüyüş, gezinti vb. amaçlı giriş ve çıkışların sınırlandırılmış, sadece zorunlu hallerde, işi olanların maske takmak suretiyle giriş çıkış yapmasına müsaade edilmiştir. 

Toplum sağlığı açısında vatandaşlarımızın meydanlarda, sokak ve caddelerde; sosyal mesafeyi gözetmeden toplu olarak yürümelerine veya bulunmalarına izin verilmemekte ve yan yana yürüyen vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi gözeterek yürümeleri konusunda telkinde bulunulmaktadır. 

Ayrıca şehir merkezinde araç trafiğinin yoğun olduğu yerler, sosyal mesafenin korunması ve sosyal hareketliliğin azaltılması için kapatılmıştır. 
Unutmayalım ki virüs bütün gücünü temas ortamından almaktadır ve hiçbir virüs alınan tedbirlerden daha güçlü değildir. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.