15 Mayıs 2024

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Aziz Düzceliler, Değerli Kardeşlerim,Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın ve hoşgörünün güçlenmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına imkânı sunan Ramazan Bayramı münasebetiyle, hepinizi sevgiyle, saygıyla ve hürmetle selamlıyorum.

02 Mayıs 2022 Pazartesi 00:45
352 Okunma
Düzce Valisi Cevdet Atay’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

İlimiz Ankara-İstanbul gibi iki büyük metropol şehrin ortasında ve yine birçok şehrin yol güzergâhında bulunması hasebiyle bayramlaşma için yola çıkacak sürücülerimizin uykusuz yola çıkmamalarını, hız sınırlarına uymalarını ve tedbirli olmalarını özellikle rica ediyorum.  “Bayramınız kemerli olsun. 
Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını için alınan tedbirler gevşetilmiş olsa da kişisel hijyenimize dikkat edelim. Kapalı ve kalabalık ortamlardan kaçınalım.
Kıymetli Hemşehrilerim, Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz başta olmak üzere Düzceli hemşehrilerim ve tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.
Bu mübarek günlerin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.