28 Mart 2024

Düzce Üniversitesi’nin Şampiyonlarından Askerimize Selam

Düzce Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği Bilek Güreşi Turnuvası’nda Düzce Üniversitesi Bilek Güreşi takımı erkeklerde takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, Açık Kickboks Turnuvası’nda ve Kuraş-Kurash Savunma Sanatlarında önemli başarılara imza attı.

09 Mart 2020 Pazartesi 21:15
1346 Okunma
Düzce Üniversitesi’nin Şampiyonlarından Askerimize Selam

Antrenörlüğünü Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir Tiryaki’nin yaptığı Düzce Üniversitesi Bilek Güreşi takımında; 90kg sol kolda Muhammed Gümüşoğlu altın, +90 kg sağ kolda Oğuzhan Koçak altın madalyanın sahibi olurken, 90 kg sağ kolda Rahim Tokgün gümüş, sol kolda bronz, 80kg sol ve sağ kolda Hakan Çakmakçı bronz, 60kg sol kolda Burak Günaydın gümüş madalya alma başarısını gösterdi.

Ayrıca yine Antalya’da düzenlenen Açık Kickboks Turnuvası’nda Düzce Üniversitesi öğrencisi Batuhan Bozatlı 74kg KickLight kategorisinde Türkiye 2.si oldu.
"Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda da Önemli Başarılar Elde Etti"
Düzce Üniversitesi aldığı bu önemli başarılarının yanında Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’nun Bilecik’te düzenlediği Gençler ve Ümitler Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda da şampiyonluk sevinci yaşadı.
Ülkemizde henüz daha yeni yeni tanınmaya başlayan Kuraş-Kurash Savunma Sanatında Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi öğrencileri Hakan Aydinç 81kg, Berkant Bedir 66 kg’da şampiyonluk sevinci yaşarken, Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Yakup Çiftçi ise 3. olma başarısı elde etti.

Düzenlenen bu müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden Düzce Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri asker selamı vererek, kalplerinin kahraman askerimizle birlikte olduğunu gösterdi.
Üniversitenin yaptığı açıklamada “Düzce Üniversitesi ailesi olarak; Bilek Güreşi Turnuvası’nda sakatlanan öğrencimiz

Burak Günaydın’a geçmiş olsun dileklerimizi sunar, başarılı öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda kendilerine yardımcı olan başta öğrencilerimizin aileleri olmak üzere, antrenörlerine ve danışman akademisyenlerine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.