3 Mayıs 2024

Düzce Üniversitesi’nden Batı Karadeniz İşitme Cihazları Medikal Ticaret Limited Şirketiyle İş Birliği Sözleşmesi

Düzce Üniversitesi, Batı Karadeniz İşitme Cihazları Medikal Ticaret Limited Şirketi ile üniversite-sanayi iş birliği kapsamında sözleşme imzaladı.

05 Nisan 2024 Cuma 17:00
56 Okunma
Düzce Üniversitesi’nden Batı Karadeniz İşitme Cihazları Medikal Ticaret Limited Şirketiyle İş Birliği Sözleşmesi

İş birliği sözleşmesini, Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Batı Karadeniz İşitme Cihazları Medikal Ticaret Limited Şirketi adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Utku Uzun imzaladı.

İş birliği sözleşmesi kapsamında; ortak Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, ilgili mevzuatın izin verdiği ölçüde ve belirlediği usule uygun olarak tarafların sahip olduğu laboratuvar imkanlarının ortak kullanımının sağlanması, ihtiyaç duyulan eğitim ihtiyaçlarının karşılanması, sektörde karşılaşılan sorunlara bilimsel çözüm yolları bulunması ve üniversite sanayi iş birliğinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Protokol ile Düzce Üniversitesi personeli ile eş ve 1. derece akrabalarına Batı Karadeniz İşitme Cihazları Medikal Ticaret Limited Şirketi’nin ürün ve hizmetlerinden %30 indirim imkanı sağlanıyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.