25 Nisan 2024

DÜZCE ÜNİVERSİTESİN’DE “2019 YILINA VEDA”

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Müziği Anasanat Dalı Müzik bölümü tarafından düzenlenen “2019 Yılına Veda” başlıklı Türk Sanat Müziği konseri, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

01 Ocak 2020 Çarşamba 23:15
659 Okunma
DÜZCE  ÜNİVERSİTESİN’DE “2019 YILINA VEDA”

Programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Beijing Institue of Technology’den konuk öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammad Shahbaz, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, davetli konuklar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Yücel’in şefliğinde hazırlanan konserde koro ve solo eserler seslendirildi. Birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserlerini başarıyla seslendiren Düzce Üniversitesi öğrencileri, katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.


Konuk öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammad Shahbaz’ın ülkesi Pakistan’a ait iki eseri seslendirdiği konserde, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz de öğrencilerden oluşan koroya eşlik etti.

“2019 Yılına Veda” konseri, teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.