20 Nisan 2024

Düzce Üniversitesi Sektör Temsilcilerine Teşekkür Etti

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi, çeşitli alanlarda üretim ve çalışmalar yürüten sektör temsilcilerine, Üniversiteye ve öğrencilere sağladıkları katkılardan dolayı “Sektör Üniversite İşbirliği Belge Takdim Töreni” düzenleyerek teşekkür etti.

07 Ocak 2020 Salı 11:30
686 Okunma
Düzce Üniversitesi Sektör Temsilcilerine Teşekkür Etti

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Faruk Kerem Şentürk, Üniversiteyle iş birliği içerisinde olan sektör temsilcilerine ve işverenlere teşekkür ederek bundan sonra da birlikte çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Ortaklaşa yapılan iş birlikteliklerin önemine de değinen Şentürk, bu etkinliklerde öğrencilerin sektörü tanıma fırsatı yakaladıklarını söyledi.


Konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Doç. Dr. Yunus Emre Taşgit ise; sektörün ihtiyaçlarını bilme adına böyle bir program düzenlediklerini dile getirdi.

Gerçekleştirilen iş birliği sürecinin, öğrencilere sektörü yakından tanıma fırsatı sunduğunu ve eleştirel düşünme yöntemini benimsemeleri konusunda yararlı olduğunu ifade eden Yunus Emre Taşgit, kendilerine bu fırsatı veren sektör uygulayıcılarına teşekkür etti.

Program sektör temsilcilerine teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından, birlikte hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.