7 Mayıs 2024

Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Düzce Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu, Sürdürülebilir Bir Hayata, Sağlıklı Ve Kaliteli Bir Yaşama Dikkat Çekmek Amacıyla Konuralp Yerleşkesinde Fidan Dikimi Gerçekleştirdi.

23 Mart 2018 Cuma 20:09
369 Okunma
Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik


Eğitim Fakültesi önünde gerçekleştirilen etkinlikte 50 adet çam fidanı, Düzce Üniversitesi öğrencilerinin not kağıtlarına yazdıkları; Bağımlılığa hayır, Yeşilayla hayata gülümse, Mutlu olmak için bir nedenim var, Duvarı nem insanı bağımlılık yıkar... gibi sloganlarla toprağa dikildi.

Genç Yeşilay Topluluğu öğrencileri yaptıkları açıklamada; insanların mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamaları için bağımlılıktan uzak durarak, doğayla daha fazla zaman geçirmeleri gerektiğini vurguladılar. Etkinlik, öğrencilerin horon ve halaylarıyla son buldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.