26 Nisan 2024

Düzce Üniversitesi Kocaeli’nde Üniversite Adayları İle Buluştu

Düzce Üniversitesi, Eket Fuarcılık tarafından Kocaeli’nde düzenlenen “Üniversite Tercih Günleri” etkinliğinde üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.

19 Aralık 2019 Perşembe 12:45
571 Okunma
Düzce Üniversitesi Kocaeli’nde Üniversite Adayları İle Buluştu

Birçok devlet ve vakıf üniversitesinin katılım gösterdiği Üniversite Tercih Günleri Fuarı’nda, Kocaeli’nde eğitim öğretimini sürdüren yaklaşık 100 orta öğretim kurumu öğrencileri, rehber öğretmenleri eşliğinde tercih günleri etkinliğine gelerek, üniversite yetkililerinden bilgi aldı.

Düzce Üniversitesi standına ilginin yüksek olduğu ve 2 gün süresince devam eden tanıtım fuarında, Kocaelili gençlerle bir araya gelen Düzce Üniversitesi temsilcileri, Üniversitenin; Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler sundu. Düzce Üniversitesi’nin kampüs yaşamı, öğrenci toplulukları, öğrencilere sağlanan sosyal, kültürel ve ekonomik imkanlarının da anlatıldığı tanıtım organizasyonunda, şehrimiz ile ilgili barınma, ulaşım ve yurt olanakları gibi birçok konuda üniversite adaylarına ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen seminerlerle, fuar alanına gelen öğrencilere; kariyer planlama ve geliştirme, üniversite giriş sınavlarında ve tercihlerinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında gün boyu süren seminerlerde eğitim ve kariyer uzmanları, öğrencileri bilgilendirdi.

Düzce Üniversitesi’nin akademik, bilimsel ve bölgesel kalkınma alanlarındaki başarıları da paylaşılarak, kurulduğu günden beri aldığı yerinde kararlarla tercih edilen ve öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlayan “Değer Üreten Üniversite” olduğu vurgulandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.