26 Nisan 2024

Düzce Üniversitesi İhtisaslaşma Kapsamına İlk Uluslararası Anlaşmasını İmzaladı

Birçok Ülkede Farklı Alanlarda Yatırımları Bulunan, Ülkemizde İse Gp Ve Gp-amg Markaları İle Faaliyet Gösteren Green Power Holding A.Ş. İle Düzce Üniversitesi Arasında, Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Ve Elektrik Enerjisi Üretimi Konularında İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı.

22 Mart 2018 Perşembe 19:18
341 Okunma
Düzce Üniversitesi İhtisaslaşma Kapsamına İlk Uluslararası Anlaşmasını İmzaladı

Yürütülecek Ar-Ge faaliyetlerine ve bunların çıktılarına hukuki zemin sağlayan işbirliği sözleşmesi Rektörlük makamında gerçekleştirildi. İmza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Hasırcı, Green Power Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sherif İbrahim Abdou Deosuky ve GP-AMG Yenilenebilir Enerji Pazarlama İşletme İthalat İhracat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Medhat Mohamad Kamal Mahmoud Gad katıldı.

İhtisaslaşma kapsamındaki ilk uluslararası işbirliği sözleşmesini imzalayan Düzce Üniversitesi; uluslararası arenada faaliyet gösteren Green Power Holding A. Ş. ile hem tarımsal atıklardan katma değerli ürün üretimi, hem de hayvansal atıklardan elektrik enerjisi üretimi konularında ortak Ar-Ge faaliyetleri yürütecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.