20 Mayıs 2024

DÜZCE TSO'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Düzce TSO 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçilen Başkanları ziyaret etti

09 Mayıs 2024 Perşembe 14:45
51 Okunma
DÜZCE TSO'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte, 31 Mart seçimleri sonucunda göreve gelen Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal,

Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu,Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız,Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlere; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcıları Cemal Aksan ve İbrahim Canpolat, Meclis Başkanı Tanju Acar,Meclis Başkan Yardımcıları Metin Topal ve Murat Taştepe,

Yönetim Kurulu Üyeleri  Ahmet Emin Şen, Recep Ali Gelinoğlu, Rıza Yıldız, Meclis Üyeleri Cengizhan Veziroğlu, Görkem Özdemir, Metin Şişman, Murat Sert, Ömer Demirtaş, Rasim Mercan ve Yunus Emre Gülay hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili görüşlerini dile getiren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “31 Mart Yerel seçimleri sonucunda göreve gelen İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. 
İlçelerimizde birçok üyemiz bulunuyor ve üyelerimizin gerek altyapı gerekse üst yapı olarak belediyelerimizden beklentileri oluyor.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hem Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de önümüzdeki dönemde birlikte gerçekleştirebileceğimiz projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz”ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.