29 Nisan 2024

Düzce TSO’dan Emniyete Araç Desteği

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile Düzce Emniyet Müdürlüğü’nün araç kampanyasına 1 araçlık destek ile katılınmasına karar verildi.

13 Mart 2024 Çarşamba 13:30
47 Okunma
Düzce TSO’dan Emniyete Araç Desteği

Araç desteğiyle ilgili görüşlerini dile getiren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Emniyet güçlerimizin güçlü ve donanımlı olması,ilimizin asayişini olumlu yönde etkileyen bir konu. İş insanlarımız güvenli, huzurlu bir ilde olmayı avantaj olarak sayıyor. 
İl genelinde başlatılmış olan araç desteği kampanyasına Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de katkıda bulunmak istedik. 
Yönetim Kurulumuz ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda 1 araç alımına karar verdik. 
Üyelerimiz adına gerçekleştirmiş olduğumuz bu desteğin Emniyet Müdürlüğümüze, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz “ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.