17 Nisan 2024

Düzce TSO’dan Bir Protokol Daha

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Akınsoft Düzce Bölge Bayisi Çalışkan Bilişim arasında işbirliği protokolü imzalandı.

20 Ekim 2020 Salı 08:30
311 Okunma
Düzce TSO’dan Bir Protokol Daha

İmzalanan protokol ile ilgili konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; “Üyelerimizin ihtiyaçlarına uygun yazılım ve teknolojik ürünleri her platformda rahatlıkla edinebilmeleri için yerel ve yaygın firmalarımızla protokollerimiz devam ediyor. Dijitalleşen Dünya’da üyelerimizin çağa ayak uydurabilmelerine katkı sağlamaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan protokollere göre; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, Akınsoft Wolvox ERP Muhasebe Yazılımları, Akınsoft Wolvox Hızlı Satış Yazılımları (Parekende Satış), Akınsoft Wolvox Otel, Restaurant ve Cafe Yazılımları, Akınsoft Wolvox MRP Üretim Takip Yazılımları, Akınsoft E-Ticaret Yazılımları – Sanal Pazar Entegrasyon programlarında, liste fiyatı üzerinden %50 indirim sağlanacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.