2 Mayıs 2024

Düzce TSO ve Düzce Üniversitesi İki Protokol Birden İmzaladı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Girişimcilik Kulübü ve Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde DÜFAM’ın Uygulama merkezi olarak kullanılmasına yönelik protokollerin imza töreni dolayısıyla Düzce TSO’yu ziyaret etti.

01 Mart 2024 Cuma 16:45
24 Okunma
Düzce TSO ve Düzce Üniversitesi İki Protokol Birden İmzaladı

Ziyarette; Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Meclis Katip Üye Murat Sert, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Emin Şen, Meclis Üyeleri Rasim Bekar ve Cengizhan Veziroğlu, TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı, 
Batı Karadeniz Bölge Başkanı Ferit Mutlu, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Berre Su Terzioğlu,KGK Üyesi Fatma Dilber yer aldı.
Düzce TSO Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çavuş, katılımcılara Düzce TSO’nun 1 yıllık çalışmalarının yer aldığı sunumu yaptı.

Girişimcilik Kulübü Protokolü İmzalandı
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu ile Düzce Üniversitesi arasında “Girişimcilik Kulübü” iş birliği protokolü imzalandı.

İmza töreninde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, TOBB Düzce GGK Başkanı Ferit Mutlu ve TOBB Düzce KGK Başkan Yardımcısı Berre Su Terzioğlu yer aldı.

İmzalanan protokol; Düzce Üniversitesi’nde okuyan gençlerimize girişimciliğin algısı ve bakış açısını aktarmak amacı ile TOBB Düzce Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ve Düzce Üniversitesi arasında girişimcilik alanında faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile gerçekleştirilecek çalışmalarda iş birliği yapılması hususlarını kapsıyor.

DÜFAM, Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Uygulama Merkezi Oldu
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün geliştirmiş olduğu SOGEP Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Düzce Üniversitesi Fındık Araştırma Merkezi’nin uygulama
merkezi olarak değerlendirilmesini kapsayan protokol imzalandı.

İmza töreninde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun yer aldı.
İmzalanan protokol; SOGEP Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesi kapsamında temin edilen makine ve teçhizatların, Düzce Üniversitesi Merkez kampüsü içerisinde faaliyetlerini sürdüren Düzce Üniversitesi Fındık Araştırma Merkezi’ne kurulması,belirlenecek olan yararlanıcılara DÜFAM bünyesinde eğitimler verilmesi ve 
projenin sürdürülebilir hale getirilmesini kapsıyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.