28 Nisan 2024

DÜZCE TSO HEYETİNDEN TOBB'A ZİYARET

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

20 Ekim 2022 Perşembe 17:45
167 Okunma
DÜZCE TSO HEYETİNDEN TOBB'A ZİYARET

Ziyarete; Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat, Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.
Ziyarette; Düzce TSO’nun yeni hizmet binası projeleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sunuldu. Yeni hizmet binasının ivedilikle hayata geçirilmesi konusunda talimat veren Hisarcıklıoğlu, her konuda destek vereceklerini ifade etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Seçimi tamamladık. Yeni dönemde çok genç bir ekibimiz var. Çok donanımlılar. İnşallah Düzce’ye en güzel hizmeti yapmak için mücadele edeceğiz. Bugün de Sayın Başkanım M. Rifat Hisarcıklıoğlunu ziyaret ettik.

Kendilerinden bazı konularda tecrübelerinden istifade ettik. Ben iki dönemdir meclisteyim. Çok uzun zamandır başkanımızı tanıyorum. Rifat Başkanımız başarılı bir yönetici. İnşallah tüm oda ve borsaların desteğiyle başarılı bir şekilde seçimlerden çıkacaktır diye düşünüyorum. Tabi ki Düzce’nin desteği tam anlamıyla Rifat Başkanımladır. Her zaman kendilerinin yanındayız. ” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.