29 Mart 2024

DÜZCE TSO EV SAHİPLİĞİNDE KARDEŞ ODA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Düzce Ticaret Borsası destekleriyle düzenlenen, Kardeş Oda İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

11 Eylül 2021 Cumartesi 18:30
306 Okunma
DÜZCE TSO EV SAHİPLİĞİNDE KARDEŞ ODA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2018 yılında Batı Karadeniz’de yer alan Bölge Odaları ile kardeş oda protokolü imzalanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti ve Bölge Odaları Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde bir araya geldi. 
Gerçekleştirilen kardeş oda istişare toplantısına; TOBB Borsalar Müdürü Yiğit Ateş, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, 
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Recep Ocak, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Düzce TSO Yönetim ve Meclis Üyeleri, TOBB Düzce Kadın Girişimciler 
Kurulu Başkanı Serap Küçük, TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem, Bölge Oda ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katılım sağladı. 

Toplantı’nın açılış konuşmasını yapan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Batı Karadeniz Bölge odaları olarak son zamanda ortak hareket kültürüne kavuştuklarını, aynı kültür ve birlikteliği farklı bölgelerdeki odalarla da geliştirmek adına ziyaret programlarını düzenlediklerini 2018 yılında yapılan bu protokolle 
geniş bir oda havuzunun oluştuğuna işaret ederek, müşterek menfaatler ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin en üst seviyelere çıkarılması amacıyla bilgi alışverişinin hızlanacağını, bu sayede de odaların gelişiminin ivme kazanacağını ifade etti.

Ziyarette karşılıklı olarak illerin ekonomik ve sektörel durumu ve Odaların güncel çalışma ve faaliyetleriyle ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, müşterek yapılabilecek çalışma ve projeler istişare edildi.
Program, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile devam etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.