4 Mayıs 2024

DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

Bölgenin sağlıktaki güler yüzü Düzce Özel Çağsu Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı.

14 Mart 2023 Salı 21:00
123 Okunma
DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

14 Mart tıp bayramı kutlamaları kapsamında  Düzce Özel Çağsu Hastaneleri  Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'inde katılımlarıyla hastane bünyesinde Düzce ve çevre il ilçelere  şifa dağıtan doktorlara plaket takdim edildi.

ÇAĞSU HASTANELERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN CAVİT DEMİR
14 Mart’ın önemi çok farklıdır, geçmişi bilenler, bilir…Ama biz bir takımız: kapıdan girdiğimizdeki güvenlik görevlimizden başlıyor hemşiremiz, bankomuz, çalışanlarımız, hekimlerimiz… 
Keşke çok güzel bir ortamda yapmış olsaydık. Şu an ortamımız güzel ama ülkemizin çektiği sıkıntı, on bir tane ilin darmadağan olması, batıdaki illerdeki ekonomik kriz hepimizi çok çok derinden etkiliyor. 
Deprem mağduru Doktorumuz Davut Bey o bölgeden geldi. O televizyonda gördüklerimiz gibi de değil işin doğrusu. İnşallah Allah bir daha böyle bir acı vermez ülkemize. Sizleri böyle bir arada uzun zamandır görememiştim. Görmek beni çok mutlu etti.’’ 

 BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. FATİH ALPER AKCAN
Tüm arkadaşlarımızın Tıp Bayramını kutluyorum. Uzun bir aradan sonra yeniden bir arada olmak güzel, Cavit Bey’i aramızda görmekten çok mutlu oldum. Özlemişiz kendilerini. Umarım bu birlikteliklerimiz çoğalır.

PROF. DR BURHAN YAZICI
‘Öncelikle bütün çalışma arkadaşlarımın Tıp Bayramını kutluyorum. Ben de Fatih Hocamızın dediği gibi Cavit Bey’i aramızda görmekten çok mutlu oldum. 
Umarım daha güzel günlerde, ülkemizin içerisinden geçtiği bu sıkıntılı günleri geride bırakarak, hep birlikte daha güzel bayramlar kutlarız. Tekrardan herkesin Tıp Bayramını kutluyorum.   

14 Mart tıp bayramı kutlamaları kapsamında Düzce Özel Çağsu hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir  düzenlenen etkinlikte  hastanede  görev yapan doktorlara plaket takdim etti .                                                                                                                      Haber/Hüsnü Ovalı

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.