25 Nisan 2024

DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

Düzce nin sağlık alanındaki gülen yüzü Düzce Özel Çağsu Hastanesi Doktor ve personelleri 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

14 Mart 2021 Pazar 19:45
371 Okunma
DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

Düzenlenen 14 mart tıp bayramı etkinliğine Düzce ve çevre il ilçelere  şıfa dağıtan Düzce Özel Çağsu hastanesi Doktorları  hastane Direktörü İsmail Altın ve sağlık personelleri hazır bulundu.
Sağlık alanında Düzce ve çıvar il ilçelere şıfa dağıtan  Özel Çağsu Hastanesinde  14 mart tıp bayramı kutlama etkinliğinde kulak burun boğaz baş boyun cerrahisi hastane Baş Hekimi .Doç Fatih Alper Akcan ,Çoçuk hastalıkları ve sağlığı uzman Dr.Rıfat Can Öztürk   katılımcılara hitaben ülke genelinde korona virüsle mücadelede ön saflarda bulunan hayatını kaybetmiş sağlık çalışanlarını rahmetle anarak,günün anlamı ve geçmişi hakkında açıklamalarda bulunup ,sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladılar.
Günün anısına hazırlanan  pastayı hastane çalışanları adına hastane direktörü İsmail Altın,baş hekim Doç Fatih Alper Akcan ,baş hemşire Nurhan Uzun kestiler.





 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.