29 Mart 2024

DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİ UZMAN HEKİMLERİYLE ŞİFA DAĞITIYOR

Branşlarında başarılı uzman Doktorları ve personelleriyle Düzce ve çevre ilçelere şifa dağıtan Düzce Özel Çağsu Hastanesinde, sağlık turizmi ile yabancı hastalara da şifa dağıtılıyor

05 Haziran 2021 Cumartesi 11:00
292 Okunma
 DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİ UZMAN HEKİMLERİYLE ŞİFA DAĞITIYOR

Mali' den gelen hasta M.S. Diallo adli hasta geçirdiği başarılı operasyon ile sağlığına kavuştu.
Doç. Dr. Erdem Değirmenci tarafından operasyonu gerçekleştiren hasta sağlanan hizmet, fiziki ve teknik koşullar nedeni ile tedaviden çok memnun kaldığını belirterek 'beni sağlığıma kavuşturan  Düzce Özel Çağsu Hastanesi Doktoru Erdem hoca ve personellerine teşekkür ederim.' diyerek, ülkesine döndüğünde şehrimizin ve hastanemizin reklamını yapacağını belirtti.
Son zamanlarda bünyesine kattığı birbirinden kaliteli hekim ve personel kadrosu ve alyapi ve teknik ekipmanlara yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Düzce Özel Çağsu Hastanesi, bolgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.