15 Mayıs 2024

DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİ SAĞLIK TURUZİM'İNDE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Düzce Özel Çağsu Hastanesi branşlarında başarılı Uzman Hekimleriyle bölgesinde ve Ülke dışından gelen hastaların tercih ettiği sağlık kuruluşu olmaya devam ederken, ülkemizin sağlık turizmine katkıda bulunmaya devam ediyor.

16 Mart 2022 Çarşamba 20:30
452 Okunma
DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİ SAĞLIK TURUZİM'İNDE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Amarikan vatandaşı Adrian Argosino yaptığı araştırmalar neticesinde  bölgenin ve ülkemizin önde gelen sağlık kuruluşu Düzce Özel Çağsu hastanesini tercih ederek hastaya özgü saç ekimi talebinde bulundu.
Hastanenin başarılı saç ekimi  uzmanları Yılmaz Atlı ve Fatma Seher Erduru tarafından Adrian Argosino'ya gerçekleştirilen operasyonla hastaya özgü saç ekimi gerçekleştirildi.
Adrian Argosino'ya Düzce Özel Çağsu Hastanesini terçihini sorduğumuzda yaptığım araştırmalarda sağlık kuruluşunun her branşta başarılı kadrolara sahip olduğunu tespit ettim.
Sağlık kuruluşunun kadrosunda bulunan saç ekimi uzmanları Yılmaz Atlı ve Fatma Seher Erduru tarafından gerçekleştirilen kontroller  sonrası bana hastaya özgü saç ekimi gerçekleştirdiler.

Her iki uzmana teşekkür ederim.Gerçekleştirilen saç ekimi benim bekletimi karşıladı. Benimle ilgilenen Düzce Özel Çağsu Hastanesi Direktörü İsmail Altın ,Hasta Hakları ve Basın Halkla ilişkiler Müdüresi  Merve Konak'a teşekkür ederim.
Ülkeme dönüşümde aile bireylerine ve cevreme Türkiye'de Düzce Özel Çağsu Hastanesinin güler yüzünü ve  sağlık ekiplerinin başarısını belirterek terçihlerini sağlamayı kendime görev bileceğini ifade etti.
Haber/foto:Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.