25 Nisan 2024

Düzce Özel Çağsu Hastanesi Onurhan Özden Diş Kliniği İle Prodokol İmzaladı..

Düzce Özel Çağsu Hastanesi çalışanlarının diş sağlığı hizmetinden yararlanmaları kapsamında Özel Onurhan Özden diş kliniği ile protokol imzaladı.

03 Mart 2020 Salı 09:45
1405 Okunma
Düzce Özel Çağsu Hastanesi Onurhan Özden Diş Kliniği İle Prodokol İmzaladı..

Özel Düzce çağsu hastanesi Diş sağlığı hizmeti vermediğinden çalışanlarının ve 1.derecedeki yakınlarının indirimli diş sağlığı hizmeti almalarını sağlamak için Özel Onurhan Özden diş kliniği ile protokol imzaladı.

Düzce Çağsu hastanesi Yönetim Kurulu toplantı salonu'nda imzalanan protokolü Düzce çağsu adına,Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Fatma DEMİR,Özel Onurhan ÖZDEN diş kliniği adına Diş hekimi Onurhan ÖZDEN imzaladı.
Protokol imza töreninde Düzce Özel Çağsu hastanesi hasta kabul Direktörü Çiğdem ATAÇ YILMAZ,halkla ilişkiler müdürü Merve KONAK, Diş hekimi asistanı Kadir ERTAŞ hazır bulundu.
Haber/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.