28 Mart 2024

Düzce Özel Çağsu Hastanesi Çalışanlarına Aşılama Yapıldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kullanılacak CoronaVac aşısı, Düzce Özel Çağsu bünyesindeki sağlık çalışanlarına yapıldı.

15 Ocak 2021 Cuma 22:15
307 Okunma
Düzce Özel Çağsu Hastanesi Çalışanlarına Aşılama Yapıldı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı Çin’de geliştirilen ve ülkemizde uygulanmaya başlanan CoronaVac aşısı ilk olarak sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı. Sabah saatlerinden itibaren 81 ildeki sağlık çalışanları, görev yaptıkları sağlık kuruluşlarında aşılarını oldu.  Düzce'de faaliyet yürüten Düzce Özel Çağsu Hastanesi’nde de aşılama için özel odalar oluşturularak ilk aşamada sağlık çalışanlarına Covid-19 aşısı yapıldı.
İKİNCİ DOZ AŞI 28 GÜN SONRA YAPILACAK
Koronavirüs aşılarının ilk dozunu yaptıran sağlık çalışanları 28 gün arayla aşının ikinci dozunu olacak. Bunun sebebi ise aşıların 28 günde vücutta daha yüksek oranda antikor oluşturduğunun kanıtlanması olarak ifade edildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.