26 Nisan 2024

DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİ ÇALIŞANLARI GÖREV BAŞINDA

Düzce Özel Çağsu Hastanesi’nde gerek deprem anında, gerek deprem sonrası görevli sağlık çalışanları şiddetli sarsıntıya rağmen soğukkanlılıklarını koruyarak görevlerinin başında kaldı.

23 Kasım 2022 Çarşamba 19:45
252 Okunma
DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİ ÇALIŞANLARI GÖREV BAŞINDA

Şehrimizde saat 04.08’de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde İlimizde hizmet veren sağlık kuruluşlarından Düzce Özel Çağsu Hastanesi  sağlık çalışanları, kendi kaygı korkularını bir kenara bırakarak görevlerini fedakarca yerine getirdi.

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Fatih Alper,Hastane Direktörü İsmail Altın nöbetci sağlık personelleri deprem sonrası  
koordine olarak acil ve afet planlarını ivedilikle uygulama koydu. 
Diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde acil servise başvuran depremzedelere sağlık ekiplerince hızlı müdahaleler yapılırken, yataklı servislerde yatan hasta ve hasta yakınları da güvenli şekilde tahliye edildi.  

Depremin ardından aralıksız hizmet verilen Düzce Özel Çağsu hastanesi'nde tedavisi tamamlanan hastalar ise taburcu edildi. 
Düzce Özel Çağsu Hastanesinden yapılan açıklamada ise, “Sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi  sunuyor, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.