20 Nisan 2024

DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU' DAN ÇOK ÖNEMLİ FARKINDALIK

Ekim ayı “Meme Kanseri farkındalık ayı” olması nedeniyle Düzce Özel Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Fikret Baştımar Merkez TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

06 Ekim 2019 Pazar 17:30
962 Okunma
DÜZCE ÖZEL ÇAĞSU' DAN ÇOK ÖNEMLİ FARKINDALIK

Meme kanserine dikkat çekmek için ve farkındalık yaratmak için Ekim ayı boyunca hastanede yakalarına pembe kurdele takan Çağsu Hastanelerinden Düzce Özel  Çağsu hastanesi personeli “Korkma Farkında ol” sloganı ile çağrıda bulundular.   
Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Fikret Baştımar Erol Tayhan’ın sorularını yanıtladı. Baştımar yaptığı açıklamada Meme kanserine dikkat çekme, varsa erken teşhis koyma ve taramasını daha yaygınlaştırmak için bu ay seçilmiştir dedi.

20 yaşından sonra her bayanın mutlaka kontrol yapması gerektiğinin altını çizen Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Fikret Baştımar kadınlarımızın çeşitli  yöntemlerle de kendi kendilerini kontrol edebileceklerini, şüphelenmeleri halinde hemen kendilerine başvurmaları gerektiğini belirtti.  
Düzce Özel Çağsu Hastanesi olarak hem teşhis hem de tedavi için çalışmalar yaptıklarını belirten Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Fikret Baştımar çıklamalarına şöyle devam etti.
Düzce Özel Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Fikret Baştımar’ın  Meme kanserinin kadınlarda en sık görülen kanser türü olduğunu da belirtirken onuyla ilgili tüm açıklamalarını videomuzda izleyebilirsiniz.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.