16 Nisan 2024

Düzce Müsi̇ad’ın 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Düzce Müsi̇ad’da “Vefa Pehlivan”La Devam

26 Ocak 2019 Cumartesi 23:30
1509 Okunma
Düzce Müsi̇ad’ın 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi 6.Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste gidilen seçimlerde mevcut başkan Vefa Pehlivan güven tazeledi. Pehlivan, yaptığı değerlendirmede görevin zorluklarının bilincinde olduğunu belirterek “Başarılı olabilmemiz bizim gayretimiz kadar sizin destek ve katkılarına bağlıdır” dedi.
78 farklı ülkede 208 noktaya hizmet veren Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi 6.Olağan Genel Kuruluna Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı eski Bakan Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Vefa Pehlivan ve üyeleri katıldı.

ÇAKIR:“ÜLKESİNİ SEVEN İNSANLARIN OLUŞTURDUĞU BİR YAPI MÜSİAD”
AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, MÜSİAD’ın mevcut ve eski başkanlarının Düzce’de MÜSİAD’ı sevdirdiğini belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz MÜSİAD’ı ayrıca seviyoruz. O nedenle MÜSİAD’a siyasette son derece sıcak bakıyoruz.” dedi
 MÜSİAD zor şartlarda kurulduğu için geniş şartlarını bizim partimizin temeline benzediği için içselleştirerek kendilerine çok yakın hissettiklerini belirten Milletvekili Çakır “Ülkesini seven insanların oluşturduğu bir yapı hiç şüphesiz.  İktisadi bir sivil toplum örgütü. Dolayısıyla sivil toplum örgütü olması Bu vatanını milletini seven bu güzel insanlar, bu güzide insanlar Düzce’de de yatırımlarını arttırsınlar. Yatırımlarının üzerine yatırım, tuğlanın üzerine bir tuğla koysunlar. Taş üzerine taş koysunlar iş üretsinler.” 
YILMAZ:“ENGELLERİ AŞMANIZDA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM”
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ‘da iş insanlarının önünü açmak adına ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiği konuşmasında şunları söyledi: “Düzce’nin böyle güzide işadamlarını, böyle bir sivil toplum örgütünün çatısı altında görmek hepimizi onurlandırıyor. Bu örgütlerin birbiri ile kaynaşarak Düzce’mizi, ülkemizi daha başarılı şekilde temsil ederek daha çok üretim ve istihdam alanı sağlayacaklarına inanıyoruz. Bizler siyaset kurumu olarak üzerimize düşeni biliyoruz. Bilmediğimiz yerlerde sizin öneri ve desteklerinize açığız. Üretimin önündeki olumsuzlukları imkansızlıkları, ne kadar zor şartlarda ticaret yaptığınızı biliyorum. Siyaset kurumunun sizler için yapabileceklerimizi bizlere iletirseniz bizler her zaman ileterek önünüzdeki engelleri aşmanızda kolaylık sağlamak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum.

BAŞKAN AY:“İŞÇİ SENDİKALARI DAHA PROFESYONEL ÖRGÜTLENİYOR…”
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ‘da şu anda ekonomik bir sıkıntı olduğunu hatırlatarak “İşadamlarımız kendi aralarında organizasyon yaptığında, mesela devletten istediği bazı hakları alamıyor. Örneğin memurlara yeşil pasaport veriliyor, yurtdışına rahatlıkla gidip gelebiliyorlar ama işadamları bunu başaramıyor. Organizasyon olarak bir araya gelip bunu devletten istemeniz lazım.” Dedi


ÖZLÜ:“YARIN İNŞALLAH BELEDİYE BAŞKANI OLARAK BULUŞACAĞIZ”

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü yaptığı konuşmada bakanlığı döneminde bir araya gelip görüş alışverişlerinde bulunduklarını dile getirerek “İş dünyasının sorunlarını kendi sorunlarımız gibi gördük ve ciddi mesafeler kat ettik. Devlet olarak iş dünyamızı ve sivil toplum kuruluşlarını birlikte hareket ettiğimiz paydaşlar olarak kabul ediyoruz. Zaman geçiyor, kişisel pozisyonlarımız, makam ve mevkiler değişiyor. Dün sizinle Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak birlikteydik bugün belediye başkan adayı olarak, yarın da inşallah belediye başkanı olarak birlikte olacağız. Tek derdimiz ve amacımız olmalı, bu amaç, güçlü, diz çökmeyen, büyük bir ülke olma hedefine kilitlenmiş Türkiye’dir.”
Özlü, konuşmasının devamında “Gelin Düzce’yi ortak akılla yönetelim ve hep birlikte Düzce’yi, 2023’e, 2053’e, 2071’e taşıyalım. Gelin güçlü bir iradeyle yeni projeleri sizlerle birlikte gerçekleştirelim” diyerek destek istedi.

VEFA PEHLİVAN / DÜZCE MÜSİAD BAŞKANI :
Daha sonra genel kurula geçildi yeniden başkan seçilen Düzce MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan yaptığı teşekkür konuşmasında, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı olmanın fedakarlık gerektirdiğini ve kolay bir görev olmadığını bildiğini belirterek “Başarılı olabilmemiz bizim gayretimiz kadar sizin destek ve katkılarına bağlıdır”
Düzce MÜSİAD’ın 6. Olağan Genel Kurulu Sonunda yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Vefa Pehlivan, Sadık Dik, İsmail Bayram, Selahattin Aydın, Faruk Esen, Özgür Sağlam, Aziz Öz, Nurullah Veli, Murat Taştepe, Alp Gökhan Yanmaz
DENETLEME KURULU: Hasan Aktürk, Mustafa Erkan, Mutlu Kayan

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.