24 Nisan 2024

Düzce 'li Antalya Valisi Ersin Yazıcı'dan Moral Ziyareti

Düzceli Antalya Valisi Ersin Yazıcı ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya Titanic Otel’de kamp yaparak ikinci devre karşılaşmalarına hazırlanan Düzcespor’u ziyaret etti.

18 Ocak 2021 Pazartesi 22:15
408 Okunma
Düzce 'li Antalya Valisi Ersin Yazıcı'dan Moral Ziyareti

Misli.com 3.Lig 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi  veren  temsilcimiz Düzcespor, ligin 2. Yarısının  hazırlıklarını Antalya’da girdiği kamp ile sürdürüyor. Düzcespor yönetim kurulu ise takımı Antalya kampında yalnız bırakmazken bir yandan da transfer çalışmalarına odaklandı. 

Düzceli olan ve Antalya Valiliği görevini yürüten Ersin Yazıcı Yoğun antrenman programı ile 2. Yarıya hazırlanan Düzcespor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti. Vali Yazıcı’yı Düzcespor kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve  Yönetim kurulu karşıladı.
Düzcespor’un daima destekçisi olduğunu belirten Düzceli Vali Ersin Yazıcı Başkan Gökhan Kapoğlu ve beraberindeki yönetim kurulunu yapmış olduğu çalışmalardan ötürü tebrik etti.

Futbolcular ve  yönetim ile sohbet eden Yazıcı, Düzcespor’u daha üst liglerde görmek istediğini belirterek tüm takıma başarılar diledi. 
Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun  Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya üstünde isminin yazılı olduğu forma hediye etmesinin ardından Vali Yazıcı takımın kamp yaptığı otelden ayrıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.