8 Ağustos 2025

DÜZCE KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Düzcemizİn yerel medya kuruluşlarından servis edilen bir haberde belirtilen "FEVAİ ARSLAN GÖREVDEN ALINDI" haberi sebebiyle şirketimiz tarafımızdan açıklama yapılma gereği duyulmuştur.

31 Mayıs 2023 Çarşamba 00:30
190 Okunma
DÜZCE KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fevai ARSLAN, şirket yönetim kuruluna "sağlık ve şahsi işlerinin yoğunluğu" sebeplerini belirttiği bir "İSTİFA" dilekçesi vermiş olup, herhangi bir görevden alma ve görevden el çektirme şirketimiz tarafından söz konusu değildir, şirketimiz tarafından Fevai Beyin gerekçeleri insani ve ahlaki bir sorumluluğun karşılığı olarak değerlendirilmiştir.
Fevai Bey şirketimize hizmetleri ve kazanımları olmuş birisidir.Kendisinin kararının bir karalama kampanyasına dönüşmesi üzücüdür ve gerçekten uzaktır. İş bu sebeple değerli Düzce Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Beltaş Aş Yönetim Kurulu

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan

TÜM YAZARLAR

  1. Mehmet Sönmezoğlu
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.