6 Mayıs 2024

Düzce İtfaiyesi Yasta

Görevi Başında Kalp Krizi Geçiren İtfaiye Eri Kamil Yıldırım Sonsuzluğa Uğurlandı

02 Temmuz 2018 Pazartesi 18:46
406 Okunma
Düzce İtfaiyesi Yasta

Düzce İtfaiyesinde görevi başında nöbetteyken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden itfaiye eri için tören düzenlendi. Kamil Yıldırımın ölümü ile sarsılan çalışma arkadaşlarında hüzün vardı. Yıldırımın ailesi de tören alanına gelirken, acılı eşinin ağıtları yürekleri dağladı.


İtfaiye önünde düzenlenen törene Vali Dr. Zülkif Dağlı, Düzce MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ,Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, belediye ve itfaiye personeli katıldı.

Mesai arkadaşları Yıldırımın naşını, yıllarca yangından yangına koştuğu itfaiye aracıyla siren sesleri arasında itfaiyeye getirdiler. Cenaze töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, Canımız kardeşimiz dediği Kamil Yıldırımın, yangın ve kurtarma operasyonlarında en ön saflarda başarıyla görev aldığını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise, Kamil Yıldırımın ani ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirirken konuşmakta zorlandı, böyle acıların bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu. Vali Zülkif Dağlı da, törende kısa bir konuşma yaparak, Yıldırımın ailesine ve çalışma arkadaşlarına sabırlar diledi.


Konuşmaların ardından Kamil Yıldırımın naaşı yine itfaiye aracıyla Yeni Karaköye götürüldü. Yıldırım, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aynı köy mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.