29 Mart 2024

DÜZCE İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE TAŞINMA ŞOKU.

2007 yılından beri taşınma psikolojisi ile yıpranmış okulun öğrencileri ve eğitimcileri 4. kez taşınma şokunda.

27 Haziran 2020 Cumartesi 00:00
931 Okunma
DÜZCE İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK  ANADOLU LİSESİNDE  TAŞINMA ŞOKU.

2018 yılında Teyfik İleri İHO. ile aynı binada öğretim gören İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ' için inşa edilen binada  2019-2020 eğitim öğretim yılında     BEYCİLER ANADOLU LİSESİ  ile birlikte eğitimine devam etti.
2020-2021  eğitim öğretim yılında İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİKİ ANADOLU LİSESİ  BEYCİLER ANADOLU LİSESİ için Beyciler mahallesinde yapımı tamamlanan okula  taşınarak eğitim ve öğretime devam etmesi kararı alınması üzerine okulun eğitimcileri ve öğrencileri 4.kez taşınma şoku yaşadı.
İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİKİ ANADOLU LİSESİ Öğrencileri teknik sınıflar ile zenginleştirilmiş olan okulumuz  Sağlık Meslek Lisesi odaklı yapılsada BEYCİLER ANADOLU LİSESİ ne devredildi. Sınıf bazı gerekçe gösterilerek alınan taşınma kararı  piskolojimizi bozdu. Bu durumda mağdur olan bizleriz. Okulumuz  Düzcede ki tek Devlet kurumu Sağlık Meslek Lisesi olduğundan her ilçeden öğrenci eğitim görmekte. 3. kez taşınarak  akıllı tahta kullanabilen bizler  bu teknolojiden de mahrum edileceğiz.Sınıf bazı sebebi ile taşınma kararı alanınan okulumuzun  sınıf ihtiyacı görünenden fazla. 10. sınıftan itibaren dallara ayrılan öğrenciler ayrı sınıflarda eğitim görmekte.  Okulumuza gelecek yıllarda yeni alımlarla öğrenci sayımız 2 katına çıkarılması planlanmakta.Taşınmamız kararlaştırılan Beyciler mahallesindeki  okulun kapasitesinin okulumuza yeterli olup olamayacağı da  belirsizliğini korumaktadır. 
Korona Virüs salgınında sağlıkcı ablalarımız abilerimiz  insan sağlığı için mücadelelerini   göz önünde bulundurularak,geleceğin sağlık neferleri olarak büyüklerimiz  bizleri  mağdur etmesinler.. 
 

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.