7 Mayıs 2024

Düzce Heyeti Ankarada

AK Parti Grup toplantısına katılan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet, AK Parti Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşiri de TBMMde ziyaret etti.

23 Ekim 2018 Salı 21:19
403 Okunma
Düzce Heyeti Ankarada

Bugün gerçekleşen ve Başkan Recep Tayyip Erdoğanın önemli açıklamalarda bulunduğu AK Parti Grup Toplantısında Düzce Heyeti de hazır bulundu.

AK Parti Lideri Erdoğanı dinleyen heyet daha sonra AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)de bir araya geldi.

Ankara çıkartmasına, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Yardımcısı Elif Sezer Cebar, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, AK Parti İl Kadın kolları Başkanı Güler Güneş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.